Algemene voorwaarden


Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties en verkopen.
Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.

1. Algemeen

1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende levering- en betalingscondities van toepassing.

1.2 Reserveren van artikelen kan voor maximaal 7 dagen. Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen wordt de reservering van het artikel ongedaan gemaakt. Het artikel wordt dan weer in de winkel geplaatst.

1.3 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.

1.4 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen

2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro's (€) en zijn inclusief 21% BTW.

2.2 De prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele kosten voor betalen na ontvangst.

2.3 De goederen blijven eigendom van Rosa Fashion Outlet totdat het volledige bedrag betaald is.

2.4 De prijzen die vermeld zijn op het moment van bestellen zijn bindend.

2.5 Rosa Fashion Outlet is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door worden aangepast.

3. Betaling

3.1 Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen door:

3.2 Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY.
ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving betalingen verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

3.2.1 IDEAL (Alleen Nederland).
3.2.2 PayPal. Wereldwijd.
3.2.3 Visa. Wereldwijd.
3.2.5 Wire Transfer (Bankoverschrijving). Wereldwijd. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening.
3.2.6 Bancontact / Mister Cash. Alleen voor klanten uit België.
3.2.7 GiroPay. Alleen voor klanten uit Duitsland.
3.2.8 EPS. Alleen voor klanten uit Oostenrijk.

3.3 Achteraf betalen met AfterPay. Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten in Nederland.

Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen 3 werkdagen ter bestelling aan te bieden aan PostNL.

4. Verzendkosten

Voor verzendkosten zie Verzenden & Retouren.

5. Levering

5.1 Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aangeboden aan PostNL tenzij anders vermeldt op de website.

5.2 Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben zal de koper via e- mail hiervan op de hoogte worden gesteld. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

5.3 Alle in onze website vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen door de verkoper vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

5.4 De verzending geschiedt volgens de Algemene Voorwaarden voor Goederenvervoer van PostNL, welke na te lezen zijn op Voorwaarden PostNL.

5.5 Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

6. Beëindiging

6.1 Indien een koper niet binnen 14 dagen de bestelling annuleert, zie onder 1.2, is de koper betalingsplichtig. De verkoper is gerechtigd reserveringskosten aan de koper door te berekenen, indien de bestelling na 14 dagen geannuleerd wordt of niet voldaan wordt.

6.2 De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

6.3. Iedere bestelling kan binnen 14 dagen na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd.


7. Afkoelingsperiode

Na ontvangst van de door de koper bestelde artikelen, heeft koper het recht de artikelen binnen 14 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant. Dit recht is niet van toepassing indien:

7.1 kleding gedragen en/of gewassen is;

7.2 de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen;

7.3 vermissing van de originele aanhechting van de labels. De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Rosa Fashion Outlet gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekert verstuurt. Franco en rembourszendingen worden door Rosa Fashion Outlet nimmer geaccepteerd.


8. Garantie en aansprakelijkheid

8.1 Rosa Fashion Outlet garandeert dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Kleurafwijkingen kunnen niet uitgesloten worden omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en -capaciteiten van de (potentiële) koper.

8.2 Onmiddellijk na ontvangst bent U verplicht de producten nauwkeurig te (doen) inspecteren op eventuele gebreken.

8.3 Rosa Fashion Outlet staat niet garant voor gebreken die na de oplevering van de artikelen zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik of gebrek aan zorgvuldigheid, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het geleverde hebben aangebracht.

8.4 Rosa Fashion Outlet is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal.
Rosa Fashion Outlet is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.rosafashionoutlet.com en www.rosafashion.nl en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.

9. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Rosa Fashion Outlet gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Rosa Fashion Outlet.

Rosa Fashion Outlet