LET OP: 

Er is een webwinkel die qua naam op ons lijkt (Rosaswinkel.nl).

Wij ontvangen retouren van mensen die daar hebben besteld. Wij zijn een totaal andere organisatie. Dus als u bij RosasWinkel.nl heeft gekocht, stuur deze producten dan niet naar ons terug.

Bedankt voor uw begrip en uw medewerking.

__________________________________________________________________________

Verzendmethode

Bestellingen worden bezorgd door PostNL.

U ontvangt van ons per e-mail een Track & Trace nummer zodra het pakket bij PostNL is ingescanned. In deze mail staat ook aangegeven wanneer het pakket naar verwachting zal worden afgeleverd. U kunt dan binnen 24 uur de status van de zending online volgen via de website van PostNL. Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Bezorging

De vervoerders van PostNL kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee dat u op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

Belangrijk: voor paketten boven € 35,- vragen wij voor uw eigen bescherming uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending. Indien u niet in staat bent om zelf te tekenen voor ontvangst van de order, kunnen wij de levering niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door uw opgegeven afleveradres.

Levering bij afwezigheid

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden zijn er drie mogelijkheden:
- de postbode laat een briefje in de brievenbus achter met daarop een code waarmee u via internet een nieuwe bezorgdag en eventueel andere locatie kunt aangeven;
- het pakket wordt bij de buren afgeleverd, hiervan wordt u door middel van een briefje door de brievenbus op de hoogte gesteld;
- de postbode biedt het pakket de volgende werkdag opnieuw aan, wanneer deze er ook bij de tweede poging niet in slaagt het pakket (bij de buren) af te leveren wordt het naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Op vertoon van uw legitimatie kan het pakket daar vanaf de volgende dag binnen 3 weken worden afgehaald. Daarna komt de zending retour naar ons magazijn.

PakjeGemak

U kunt ervoor kiezen het pakket te laten bezorgen bij één van de ruim 2000 Post NL afhaalpunten in Nederland en België en deze op te halen wanneer het u uitkomt. Wanneer u graag gebruik wil maken van PakjeGemak kies dan tijdens afrekenen bij het afleveradres voor 'Kies hier uw locatie indien u het pakket op een PostNL afleverlocatie wil laten bezorgen.' Dan verschijnt er een locatiekiezer waarmee aan de hand van de postcode een geschikt afleverpunt gekozen kan worden.

Verzendkosten

Rosa Fashion Outlet verstuurt naar de volgende landen:

   • Nederland gratis verzending bij besteding boven € 25,-.
   • € 6,64 : Nederland tot € 25,-.
   • € 8,87 : België. Gratis voor bestellingen boven € 75,-.
   • € 8,75 : Duitsland. Gratis voor bestellingen boven € 75,-.
   • € 11,25: Luxemburg. Gratis voor bestellingen boven € 75,-.
   • € 13,50: Frankrijk. Gratis voor bestellingen boven € 75,-.
   • € 13,75: Denemarken, Italië en Oostenrijk. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 15,50: Spanje. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 16,00: Slowakije en Tsjechië. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 17,00: Portugal. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 17,75: Finland en Ierland. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 19,00: Zweden, Hongarije, Polen en Slovenië. Gratis voor bestellingen boven € 125,-.
   • € 21,75: Kroatië, Malta, Zwitserland. Gratis voor bestellingen boven € 175,-.
   • € 25,00: Bulgarije, Estland, Griekenland, Cyprus, Roemenië, Letland en Litouwen. Gratis voor bestellingen boven € 175,-.


Retourzendingen

Na ontvangst van de producten heeft u 14 dagen de tijd om te bedenken of u helemaal tevreden bent met het product. Na deze termijn heeft u het recht om de overeenkomst met Rosa Fashion Outlet te ontbinden. Dit is het recht op herroeping van de overeenkomst. Vanaf de dag dat u de herroeping heeft gemeld, heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De termijn voor terugbetaling is 14 dagen. Dit gaat in zodra u het product retour heeft gezonden.

Een retour van producten wordt mogelijk gemaakt door deze bij ons voor te melden. Stuur een email naar rosa@rosafashionoutlet.com en geef daarin aan het bestelnummer en welk(e) artikel(en) u terug wilt sturen. Vul het meegeleverde retourformulier in en stuur dit mee terug. Wacht op een bevestiging van ons voordat u de artikelen terugstuurt.

Indien u een artikel om wilt ruilen of retour wilt sturen, betaalt u alleen uw eigen retourkosten. Retourkosten vergoeden wij alleen als het een verkeerde levering betreft of als een artikel een defect heeft. Als de retourzending via gewone post gaat moet u rekening houden met retourkosten.

Het omruilen van verschillende artikelen is niet mogelijk. Een artikel kan alleen worden omgeruild tegen een andere maat. Graag verzoeken wij u om in dat geval het aangekochte artikel terug te sturen waarna wij het aankoopbedrag op uw rekening storten. Het gewenste artikel kan vervolgens normaal op onze site worden besteld.

Indien er sprake is van waardevermindering van een artikel kan Rosa Fashion Outlet van u een schadevergoeding eisen. Is de waarde vermindering uitsluitend toe te schrijven aan het controleren en passen van het artikel zoals dat ook in winkel mogelijk zou zijn geweest dan geldt dit niet.

Het retourpakket kunt u terugsturen naar:

Er is een webwinkel die qua naam op ons lijkt (Rosaswinkel.nl).

Wij ontvangen retouren van mensen die daar hebben besteld. Wij zijn een totaal andere organisatie. Dus als u bij RosasWinkel.nl heeft gekocht, stuur deze producten dan niet naar ons terug.

Bedankt voor uw begrip en uw medewerking.

Rosa Fashion Outlet
Linnaeusweg 94
5915 HM Venlo