Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Rosa Fashion Outlet afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL wordt ondersteund door:


Voordelen van iDEAL

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
 • Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken en u kunt gebruik maken van iDEAL.
 • Controle en overzicht op de betaling.


Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een artikel
 • Kies betalen via iDeal
 • Kies in het betaalscherm van iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar Rosa Fashion Outlet, bestelling en betaling geslaagd

De bestelling wordt daarna door ons direct klaargemaakt en zsm aangeboden aan PostNL.

 


Betalen met Bancontact / Mister Cash


MisterCash

 

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact / Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg Bancontact / Mister Cash.

Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact / Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest eerst voor betalen via Icepay en na bevestigen van de bestelling selecteert u Bancontact / Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact / Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.


Betalen met MasterCard of Visa

MasterCard

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de bestelling met uw creditcard af te rekenen. U kunt dan kiezen voor de optie creditcard betalen als u bij de kassa bent aangekomen. Daar wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner Icepay. Hier kunt u kiezen voor een betaling met MasterCard of Visa.

Het werkt als volgt:

 1. U kiest een product in onze webshop;

 2. Kies creditcard als betaalmethode;

 3. Kies MasterCard of Visa;

 4. Vul de benodigde gegevens in in de beveiligde omgeving van de gekozen creditcard;

 5. Bevestig de betaling;

 6. En: de betaling is voldaan.

De creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Rosa Fashion Outlet zeer veilig.


Bankoverschrijving

Betalen met bankoverschrijving

Betaling met bankoverschrijving (wire transfer) staat voor wereldwijd betaalgemak. Dit kan de voorkeur genieten omdat sommige consumenten niet over de mogelijkheid van internet bankieren beschikken of omdat men niet graag online bankgegevens achterlaat. Daarbij bepaalt de consument wanneer en hoe hij/zij de betaling uitvoert.

Voordelen van Bankoverschrijving:

 • Wereldwijd betalingen mogelijk;
 • Traditionele betaalmethode, dus bereik van consumenten die handmatig betalen prefereren;
 • Consument kan zelf bepalen wanneer en op welke wijze hij/zij betaalt;

Let Op! De bestelling wordt pas klaargemaakt nadat het geld op onze rekening is bijgeschreven.

 


Electronic Payment Standard (EPS)

Electronic Payment Standard

EPS is een online betaalmethode voor bestellingen uit Oostenrijk. Het EPS betaalsysteem is vergelijkbaar met het iDEAL betalingssysteem. Net als bij iDEAL hoeft de consument zich niet te registreren bij EPS. Betalen kan via de vertrouwde online bankomgeving en de consument geniet van het hoge security niveau die bescherming biedt van persoonlijke gegevens. De enige vereiste om via EPS te betalen, is dat de gebruiker een bankrekening heeft die online banking mogelijk maakt. De bank van de consument moet ook verbonden zijn met EPS. Ook biedt deze betaalmethode de mogelijkheid een deel van de Duitse markt te bedienen.

 


Achteraf betalen met AfterPay.

Afterpay

AfterPay* voert voorRosa Fashion Outlet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Zo werkt het:

 • Tijdens het afronden van jouw bestelling kies je voor de betaalmogelijkheid AfterPay.
 • Vervolgens dien je enkele gegevens in te geven. Aan de hand van deze gegevens voert AfterPay een gegevenscontrole uit op basis van haar privacy statement.
 • Ongeveer zes dagen na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van AfterPay een e-mail met de factuur.
 • De factuur dient binnen een betaaltermijn van 14 dagen te worden voldaan. Dit kan via de iDeal knop in de factuur of door het openstaande bedrag over te maken naar de bankrekening van AfterPay.

Om contact op te nemen met AfterPay stuur een email naar klantenservice@afterpay.nl of bel naar 020 7 230 270. Bekijk ook de veelgestelde vragen van AfterPay voor meer informatie over deze betaalmethode.

Ik wil mijn bestelling retourneren. Wat moet ik nu doen?

Ik heb de digitale acceptgiro van AfterPay nog niet voldaan en retourneer mijn bestelling via de post.

Indien je de digitale acceptgiro nog niet hebt betaald, dan komt de vordering of een deel daarvan te vervallen. Als je een deel van de bestelling hebt gehouden ontvangt je een nieuwe acceptgiro voor het resterende bedrag.

Ik heb de digitale acceptgiro van AfterPay voldaan en retourneer mijn bestelling via de post.
Indien je de digitale acceptgiro al hebt betaald, wordt het bedrag van je bestelling teruggestort door AfterPay.

Wij adviseren bij een gedeeltelijke retour alvast het bedrag van de behouden artikelen naar AfterPay over te maken voor de uiterste betaaldatum.

*AfterPay is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

 

geld-lenen-kost-geld.jpg